Trabzonspor Gaziantep Maçı Sonrası Draguş'un Açıklamaları Trabzonspor Gaziantep Maçı Sonrası Draguş'un Açıklamaları

Trabzonspor’da kadro dışı kalarak ayrılan Abdülkadir Ömür, Hull City’e neden gittiğini açıkladı. Hull City’e Acun Ilıcalı nedeniyle geldiğini ifade eden Ömür, görüşmenin de 1 saat sürdüğünü bildirdi.

Hull Live’ye açıklamalarda bulunan Ömür, “İngiltere'ye gelmemin ilk sebebi Acun Ilıcalı diyebilirim çünkü o çok sevdiğim bir insan. Bana hayallerini ve Hull ile neler yapacağımızı anlattı. Görüşmemiz sadece bir saat sürdü ve bu hikayeyi birlikte yazacağımızı söyledim." Diye konuştu.

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’dan ayrılışını da, "Trabzon'da doğdum, 9 yıl Trabzonspor'da oynadım. Çocukken hayalim Trabzonspor'la şampiyon olmak ve Avrupa'da oynamaktı. Allah'a şükür Trabzon'la şampiyon oldum, kupalar kazandım ve ayrılma zamanının geldiğini hissettim. Ayrılmak benim için zordu ama Avrupa'ya gidip yeni bir deneyim yaşamak istedim." İfadeleriyle anlattı.

Hatırlanacağı üzere Abdulkadir Ömür, Trabzonspor’da taraftarların tepkisi sonrasında sakat olduğunu iddia etmiş ardından da idmanlara çıkmayınca kadro dışı kalmıştı. Tüm ikna çabalarına rağmen ikna edilemeyen oyuncu bordo – mavililerden ayrılmak islediğini dile getirmişti. Abdülkadir Ömür, çok düşük bir ücrete Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’e transfer olmuştu.

Editör: Haber TS