Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 12. hafta müsabakasında Trabzonspor, Konyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Trabzonspor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi teknik direktör Abdullah Avcı önemli mesajlar verdi.

Avcı şu ifadelere yer verdi:

“Geçen hafta güzel bir oyun, plana sadık, iyi bir galibiyet. Trabzon şehrinin bu galibiyete ihtiyacı vardı. Bu dosyayı kapattık. 
Çok çalışmamız, çok tekrar yapmamız, çok ders çalışmamız, kalitemizi yükseltmemiz gerekiyor. Her maçın hikayesi farklı olabiliyor. Bu hafta oynayacağımız Konyaspor takımı 5 mağlubiyet, 2 beraberlik almış. Analizlere baktığımda seyrettiğimde aslında oyunun, deneyimli kadronun gerçek durumu olmadığı gözüküyor. Bugün bizi zor müsabaka bekliyor. Kolay olmayacak. Karşımızda sağlım duran takım var. Kadro yapısına baktığımızda 2 türlü hazırız. 5’li oynayacakmış gibi durum var. Bizde buna göre planlarımızı yaptık.  Eğer rakip 5’li oynuyorsa biz topa daha fazla sahip olacağız. Biraz daha sabırlı olmamız lazım.  Topa sahip olmayı ve rakibi koşturmamız lazım.  Trabzonspor’un her zaman nasıl oyun oynamak istediğini biliyorum.  Daha organizasyon yapmaya çalışıyoruz. Kazanma alışkanlığına devam etmemiz lazım. Devre arasına ona göre, sene sonuna ona göre hazırlık yapmamız lazım.  Kazanacaklarımız bizi nereye getirecekse oraya gideceğiz.  Destek bekliyoruz. Oyuna girecek, hamle yapacak oyuncu sayım bugün daha fazla” dedi. 

Trabzonspor'dan Muhteşem Geri Dönüş Trabzonspor'dan Muhteşem Geri Dönüş

Avcı, sözlerine şu şekilde devam etti: 
“Hem ders çalışacağız, hem analizlerini yapacağız. Bazen karşılığını alacağız, bazen alamayacağız. Bazen, “Kazanıyorlar gösteriyorlar” diyor. Hayır. Ben bir teknik ekibin 1 hafta boyunca nasıl çalıştığını, ne kadar değerli olduğunu göstermeye çalışıyorum. Bu mesleğin saygınlığı.. 
hafta boyunca veriler, analizler… Ben sadece antrenörlük ne kadar detaylı çalışıldığını düşündüğüm için bunları gösteriyorum. 
Çalışıyoruz, çalışmaya devam. Trabzon şehrinin ne istediğini bilen birisiyim” dedi.

Editör: Haber TS