Sanayiciler ile çalışanlar arasında kaynaşmayı sağlamak, moral ve motivasyonu artırmak amacıyla Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı’nca düzenlenen Futbol Turnuvasında 4. Hafta maçları “dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve hoşgörü” temasıyla tamamlandı.

Bu yıl Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci merhum Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen 6. Geleneksel Futbol Turnuvası’nın 4. hafta maçları büyük bir çekişme içinde geçti. Sanayi tesislerinin çalışanları, müsabakalara aileleri ile beraber katılarak güç toplamaya çalıştılar. Seyircilerin tempo tutarak tezahüratlarda bulunduğu karşılaşmalarda dostluk ve centilmenliğin hakim olduğu gözlendi.

Galip gelen ve mağlup olan takımların oyuncuları maç sonrasında birbirlerini kutlayarak, sporun hoşgörü yönünü gözler önüne serdiler, karşılaşmayı izleyenlerin takdirini kazandılar.

Yüreğir’deki bir spor kompleksinde, 8 grupta 42 takımın 504 oyuncu ile katıldığı organizasyonun 4. haftası yine gol yağmuru ile geçti. 193 golün atıldığı turnuvada, Pe Ba attığı 13 golle, Mosos İnşaat ise 12 golle haftanın en çok gol atan ilk iki takımı oldu.

4. haftanın sonuçları şöyle:

“Abdioğulları 9 - Pidok PLS: 2, Borşen Boru 8 - İlhan Plastik 1, Tezkim 3 - Falck İtfaiye 0, Panas Yapı 2 - Kimteks 9, Ertar Kimya 11- Teknopak 5, Sarten Ambalaj 9 URSA 1, Elitaş 6 - Özgüç Ambalaj 9, Oğuz Tekstil 10 - İterglass 1, GPS 2 - Toros Kumaş 9, Bilici Yatırım 1 - AFGAD 11, Pe Ba 13- Netral Elektrik 5, Ako Mermer 1 - Serat Güvenlik 8, Davut Panel 3 - Beta Gıda 7, Ulusoy Tekstil 4- AOSB 4, Hekimbey 0 -Tat Nişasta 7, Mosos İnşaat 12 - Jain Sulama 0, Rayvag Vagon 7 -New Hope 1, Erkan TML 3 - Yurtiçi Kargo 9”
Kaynak: iha