Oldum olası böyle kapalı kutu takımlardan her zaman çekinmişidir!

İşte oyun içinde de görüldüğü gibi, dakika 61 sonrası rakip yaptığı iki değişiklikle neredeyse maça ortak oluyordu!

Olcan Adın…
Adın ne olsun senin, geceyi ısıtan adam…
Evet;
Gecenin altın adamı Olcan.
Gecenin gümüş adamı Maouluda.
Gecenin bronz adamı Soner’di…

Onur’u zaten hiçbir yere koymadan gecenin aydınlığı olarak yüreğimize dün yazdığımız gibi bu gecede fazlasıyla bütün bordo mavili yüreklerde yerini yine aldı diye düşünüyorum.

Türk futboluna bu gece oyun anlamında olduğu kadar, ülke puan katkısı bakımından da alınan galibiyetin ayrı bir önemi vardı.
Ve öylede oldu.

Oyunun genel süresinde Trabzonspor ayağa ve dikine güzel paslar yaptı.
Kadir Keleş’in üzerindeki çekingenliği günden güne atması gelecek günlerde Trabzonspor’un o bölgesine ilaç olacak nitelikteydi.
Neden olduğu penaltı sonrası biraz bocalasa da oyunda hiç sırıtmaması ve yaptığı asist ile hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

Olcan Adın şefliğindeki Trabzonspor Avrupa’da sessiz ve derinden ilerlemekte ve kadro zaafı olduğu her platformda belirtilmesine rağmen Milli Takıma birkaç oyuncusunun göz kırpması ise Trabzonspor’un düşündüklerinin biraz daha imkanların genişlemesi halinde doğru olduğunu kanıtlamakta.

Trabzonspor tarihinde bir Avrupa maçında ilk defa üç gol birden atan Olcan Adın ve ona eşlik eden bütün arkadaşlarına gruptan çıkmayı garantiledikleri bu akşamda, bundan sonraki tur ve turlarda başarıla diliyorum.

Bu arada yazılarındaki muhteşem yorumlarla bana futbolu sevdiren duayen gazeteci ve eski TFF Başkanı merhum Necmi Tanyolaç’a;  Allah’dan rahmet dilerken, sevenlerine sabırlar diliyorum.