Adıyaman Üniversitesi Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü bahçesine minik öğrencilerin fiziksel gelişimleri için yeni oyun gruplarının kurulumu tamamlandı.

Adıyaman Üniversitesi Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü bahçesine öğrencilerin hem spor yapıp hem de keyifli vakit geçirecekleri kaydırak, salıncak, basketbol sahası ve tahterevalliden oluşan yeni oyun gruplarının kurulumu tamamlanarak hizmete sunuldu. Bina içerisinde 3-6 yaş arası çocuklara yönelik modern yeni teknoloji oyuncaklarla dolu oyun salonu ve çeşitli etkinlik teçhizatlarının da yer aldığı kreşin, zihinsel olduğu kadar fiziksel gelişime de önem verdiğinin altını çizen Kreş Müdürü Mehmet Süzen, geleceğin teminatı olan çocukların kreş yaşlarından itibaren bu tür aktivitelerle tanışması gerektiğini söyledi.

Müdür Süzen, "Daha önce göz, KBB ve kulak testlerinin yanında temel motorik özellikler testine de tabi tutulan öğrencilerimiz şimdi güvenli ve temiz bir ortamda spor yapmanın keyfini çıkaracaklar. Burada her şey çocuklarımız için. Ben, bizlere hizmet noktasında sıfır bürokrasi ile desteğini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Kaynak: iha