Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Eleşkirtspor yönetimini makamında kabul etti.

Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyarette Eleşkirtspor yöneticileri Kaymakam Gülhani Ozan Sarı’ya Eleşkirt gençliğine göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Eleşkirt ilçesine kaymakam olarak göreve başladığı ilk günden itibaren yaptığı güzel proje ve çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran ilçe Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’ya Eleşkirtspor ve ilçe gençliği adına plaket veren Eleşkirtspor kulübü yöneticileri önümüzdeki sezon adına da destek istedi.

Eleşkirtspor Kulübü Başkanı Necdet Yazar ve yöneticiler İlhan Işık, İlhami Yıldırım ve Ayhan İsen ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Sebahattin Güzel’in de hazır bulunduğu ziyarette Eleşkirtspor Kulübü yöneticileri tarafından önceki sezonda yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde İlçe kaymakamı Gülhani Ozan Sarı ’ya anlatıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sarı, ilçe de gençlik adına yapılan çalışmaların önemine değinerek Eleşkirtspor yöneticilerine bu zorlu ve meşakatli, özveri isteyen kulüp yöneticiliği ve sporcu eğitimi çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.
Kaynak: iha