Trabzonspor maça çıkabileceği en iyi 11'le çıktı. Sözleşme yenilemeye yanaşmayan Mehmet takımın beyni rolündeydi ve açıkcası bu durum içime sinmiyordu. Maça gelecek olursak Trabzonspor Fener çok geride beklediği için oyunda söz sahibi gibi göründü. Dakikalar ilerliyordu derken kornerden gelen topta Yusuf direk dibinde gereksiz şekilde topu kesince hem mağlubiyeti hazırladı hem de takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda teknik olarak kısıtlı düzeydeki Trabzonspor psikolojik olarak da geriye yaslandı. Onazi'nin bariz hatasında Trabzonspor'un kanadını o ana kadar iyi yıpratan Lens golü Sow'a al at dedi.

***
İkinci devrede oyundan iyice düşen Trabzonspor şuursuz atak denilemeyecek az adamla ilerde top tutma telaşına girdi. Sezon başında sağbek olayını çözemeyen Trabzonspor Zeki ile ağır bedeller ödemişti -Zeki'ye de kızamıyorum.  Kapasitesi bu.-  Bugün de Lens'in üçüncü golünde Lens tek başına Zeki'nin kanadından akarak golü sağ ayağıyla atıyordu.

****
Kalan dakikalarda seyircinin taşkınlık çıkarmaması ve yönetimi istifaya davet etmesi manidardı. Bu sezon geçiş sezonu dediniz anladık sevgili  Trabzonspor yöneticileri ama bu kadarı taraftarın sabrını zorladı haliyle. Artık bundan sonra Bursa maçıyla beraber farklı bir takım izlemek tek temennimiz. Akyazı açıldı karayazı bitmedi...

Maçın adamı:Lens