Trabzonspor'un PTT birinci ligde mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon yönetimi açıklama yaptı.

1461 Trabzon Yönetim Kurulu'nun kulüplerinin resmi internet sayfasından yaptıkları açıklamada, "Kuşkusuz bizim için asıl olan sezona iyi başlamak kadar bunu sürekli kılmak ve istikrarlı bir duruşla öncelikli üretim görevimizi layıkıyla yerine getirmektir.

1461 Trabzon takımının birincil hedefi oynadığımız zorlu ligin kalıcısı olmak ve büyük Trabzonsporumuz’a O’nu layıkıyla temsil edebilecek yeni yetenekler hazırlamaktır.

Bu önemli misyon Trabzon futbolunun daha sağlam temellere oturması sonucunu doğuracaktır.

Camia olarak şu anda bulunduğumuz konum elbette bizleri ve kent insanımızı fazlasıyla mutlu etmektedir. Ancak unutulmaması gereken konu bugünkü başarının altında yatan temel etkenin Trabzonspor gibi büyük bir kulübün organizasyon şeması içerisinde yer aldığımız gerçeğidir.

Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcu seçimlerinde Trabzonspor damgasının olması ve oluşturulan şartlarla yapımızın desteklenmesi elde edilen sonuçların tesadüfü alınmadığının en önemli sebebidir. Şunu çok iyi biliyoruz ki hepimizin bir tane Trabzonspor’u var ve onun gücüyle sıcaklığı herkesi ısıtıp, kucaklayabilir.

1461 Trabzon ailesi bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Trabzonsporumuz’un hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda hizmet görevine aynı duyarlılıkla devam edecektir.

Bu vesileyle tüm Trabzon futbol kamuoyuna ve Trabzonspor camiasına bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyor, bu katkı dalgasının bundan böyle de artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Saygılarımızla,

1461 Trabzon Yönetim Kurulu" şeklinde açıklamaya yer verildi.

Editör: TE Bilişim