Futbol Şube Sorumlusu Şanver, “Ankaraspor maçı bizim dönüm maçımız olacak. Her şeyimizle bu maça konsantre olup kazanmak istiyoruz. Alacağımız bir galibiyet, bizi iyi bir havaya sokacaktır” dedi.

ALARM VERİLDİ

PTT 1. Lig’de aldığı üst üste kötü sonuçlarla küme düşme potasına iyice yaklaşan 1461 Trabzon’da Ankaraspor ile oynanacak zorlu 90 dakika öncesi adeta alarm verildi. Takımın son haftalardaki motivasyonundaki büyük eksilme üzerine harekete geçen yönetim ve teknik heyet tek tek ve gruplar halinde yaptığı görüşmelerle oyuncuları Ankaraspor maçına hazırlamaya çalışıyor.  Ankaraspor maçında galibiyetten başka bir sonucu düşünmek bile istemediklerini söyleyen futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, sözlerini şöyle sürdürdü:

SÜPER PRİM VERİLECEK

“Ankaraspor maçı öncesi olağan üstü hal ilan ettik. Artık ligde kredimiz kalmadığı gibi eksi durumlara düşmeye başladı. Oyuncularımız da bu maçın öneminin bilincinde. Ankaraspor maçı dönüm maçımız olacak. Kazanılması gereken zor bir maç. Her şeyimizle bu maça konsantre olup kazanmak istiyoruz. Aksi bir skor bizim için çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bunu düşünmek bile istemiyoruz. Alacağımız bir galibiyet, bizi iyi bir havaya sokacaktır. Ankaraspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz.”  Bu arada yönetimin Ankaraspor maçının kazanılması halinde futbolculara yüklü miktarda prim vereceği öğrenildi.