1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak, PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta istedikleri atak ve organizasyonları yapmalarına karşın gol atamadıklarını söyledi.

Akbayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda organize olamadıklarını söyledi. Kayseri Erciyesspor'un geçen hafta yaptığı maçı analiz ederek hazırlandıklarını anlatan Akbayrak, "Futbolcularımız da buna göre biraz temkinli oynamaya çalıştı ama daha iyi organizasyonlar yapabilirdik. İkinci yarı daha farklı oldu. İstediğimiz atakları ve organizasyonları yaparak gol pozisyonlarına da girdik ama bunları sonuçlandıramadık" diye konuştu.

Akbayrak, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanan maçın aynı saate denk gelmesi nedeniyle seyirci yönünden eksik kaldıklarını belirterek, "Beşiktaş-Trabzonspor maçı büyük bir maç. Böyle zamanlarda sokaklarda dahi kimseyi bulamazsınız. Bunu biliyorduk ve önceden de hazırlıklıydık. Seyircimizin Beşiktaş maçına gitmesini normal karşılıyoruz. Ancak her maçın saatinin farklı olması bizim için daha iyi olurdu" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim