PTT 1. Lig'de deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Orduspor maçında golümüz verilseydi sahadan galip ayrılabilirdik. Yine de şampiyonluk mücadelesi veren rakibimiz karşısında deplasmanda aldığımız 1 puandan da memnunuz" dedi.

Al,   yaptığı açıklamada, karşılaşmanın çok zorlu geçtiğini belirterek, "Ligde kalma ve şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin maçıydı. Maça biraz tutuk başladık. Rakibimizin üzerimize yükleneceğini düşünüyorduk. Öyle de oldu ve bir penaltı golüyle öne geçtiler. İlk yarı oyunu savunmada kabul ettik. Fakat ikinci yarı bizim için daha farklı oldu" diye konuştu.

İkinci yarıda toparlanarak oyunu dengelediklerini ifade eden Al, şöyle devam etti:

"Daha çok atak oynayan, pas yapan ve topu ayağında tutan taraf olduk. Bu yarıda rakip 10 kişi kalınca golü bulduk ve skora eşitlik getirdik. Verilmeyen nizami bir golümüz vardı. Şayet golümüz verilseydi sahadan galip ayrılabilirdik. Yine de şampiyonluk mücadelesi veren Orduspor deplasmanından aldığımız 1 puandan da memnunuz. Kadromuzdaki eksiklerimiz belimizi büküyor, fakat eksik oyuncularımızın yerlerinde oynayan oyuncularımın da performanslarından memnunum. Kendilerine verdiğim görevleri yerine getirmeye çalışıyorlar ancak her maça farklı kadrolarla çıktığımız için ideal 11'imizi kuramıyoruz. Bu durum bizi biraz zorluyor. Kümede kalma mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Pes etmeye niyetimiz yok."