Kupa’da elinden kaçırdığı Süper Lig Lideri Beşiktaş ile berabere kalarak grubunda liderliği sürdürüp büyük fiyaka yapan 1461 Trabzon takımını zor günler bekliyor!

Trabzonspor’a yönetici, teknik adam, futbolcu ve profesyonel çalışan kazandırması için kurulan pilot takım 1461 Trabzon da borç kıskacı ile karşı karşıya olduğu için transfer yasağı yeni futbolculara lisans çıkaramadığı ortaya çıktı. Bu takıma yapılmak istenen bazı transferler için lisans çıkarma çalışması yapılınca TFF’den, “Kulübün vergi, KDV ve çeşitli borçları bulunuyor. Bunların miktarı yükselmiş ve zamanı çok geçmiş. Bunlar ödenmeden kesinlikle transfer yapılması yasak” şeklinde bir bilgi iletildi. Bu bilginin iletilmesiyle birlikte Bordo-Mavili yönetim adeta şoka girdi.

ALTYAPIDAN BİLE OYUNCU VERİLEMİYOR

Bir yandan Trabzonspor’da yaşanan büyük borç krizinin kritik bir ortama dönüşmesi ile uğraşan yönetim,hiç hesapta olmayan pilot takımın da eklenmesiyle şaşıran Başkan Muharrem Usta ve ekibi hemen harekete geçme kararı aldı. Usta’nın bugün TFF yönetimiyle görüşüp, yasağın kalkması için bir protokol yapma ve borçların zamana yayılarak ödenmesini sağlama yoluna gideceği belirtildi. Öte yandan 1461 Trabzon takımına uygulanan transfer yasağı nedeniyle A takımdan ve altyapıdan bile kiralık oyuncu kaydırma işleminin bile yapılmasının olanaksız olduğu belirtildi.
Editör: TE Bilişim