Trabzonspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı olan 1461 Trabzon’da, Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Teknik Direktör Kadir Özcan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özcan, önemli oyuncularını kaybetmelerine rağmen geçen sezon yakalanan başarıyı daha da yukarıya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Mükemmel bir ortamda çalıştıklarını kaydeden Özcan şöyle konuştu:

"Yıllar sonra Nevşehir’e bir takımla geldim. Otel, tesis, ortam her şey mükemmel. 1461 Trabzon geçen yıl büyük başarılara imza attı. Bu üzerimize ayrı bir baskı getirebilir. Geçen yılki kadrodan 4- 5 oyuncu da gitti. Diğer oynayan oyuncuları korumaya çalıştık. Gidenlerinde yerini doldurmak lazım.

Sezon başı olduğu için istediğimizi oyuncular yeterince yakalayamıyor. Aldığımız 3-4 oyuncu var. Bunlar bu ligde oynayan oyuncular. Yeterli mi değil tabii ki. Burada oynayacağımız hazırlık maçları sonrasında eksik gördüğümüz bölgelere oyuncu takviyesinde bulunacağız.

Trabzonspor büyük bir camia. Bunun üstesinden her zaman gelir. Takviyelerle hem Trabzonspor’a oyuncu yetiştirme adına hem de yarışma adına lige kadar hazır hale geleceğiz. Ligde de geçen yılki başarıyı yakalayacak güçte olduğumuzu düşünüyorum."
Editör: TE Bilişim