Futbol Şube Sorumlusu Şanver, “Misyonumuza ve vizyonumuza uygun hem yukarıya oyuncu kazandırmak, hem de yarışmacı bir takım yapmaya çalışacağız” dedi

YENİDEN AYAĞA KALKACAK

Bu sezon PTT 1. Lig’de tutunamayarak 2. Lig’e düşen ve Trabzonlu futbolseverleri büyük üzüntüye sevk eden 1461 Trabzon’un yeniden ayağa kalkması için çalışmalara start verildi. Bordo-Mavililer’de geride kalan sezon unutulurken, gelecek yılın hesapları yapılmaya başlandı. Bordo-Mavili ekibin futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, misyonlarına ve vizyonlarına uygun hem yukarıya oyuncu kazandırmak, hem de yarışmacı bir takım yapmak için çalışacaklarını söyledi.

TOPLANTI YAPACAĞIZ

Yeni sezonla ilgili çalışmalarına start verdiklerini belirten Şanver, “Teknik heyetimiz tarafından Spor Toto 2. Lig Play Off Müsabakaları ve Spor Toto 3. Lig Play Off müsabakaları yakın takibe alandı. Şuana kadar oynanan tüm maçlar izlendi. Takıma faydalı olacak genç ve gelecek vadeden oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz. Bunla alakalı çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki hafta ise genel değerlendirme toplantı yapacağız. Teknik heyetimizin de katılacağı bu toplantıda takımdan kalacak ve gidecekleri belirleyeceğiz” dedi.

GERİ DÖNECEĞİZ

Şanver, “1461 Trabzon, Trabzonspor’dan alınacak oyuncular katılırsa 3-4 nokta transferleriyle birlikte kendi değerleriyle lige başlayacaktır. Transferdeki düşüncemiz de belli. Geçen yıl 1. Lig bütçesine göre oyuncularla sözleşme yapmıştık. Şimdi 2. Lig bütçesine göre oyuncularla sözleşme yapacağız. Bizim istediğimiz ve buna uyan oyuncularla yola devam edeceğiz. Biz gelecekte Trabzonspor’da oynayacak oyuncuları kadromuzda tutacağız. Bu nedenle iç transferde bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Misyonumuza ve vizyonumuza uygun hem oyuncu üreten, hem de yarışmacı bir takım yapmaya çalışacağız. Hedefimiz 1 yıl aradan sonra tekrar PTT 1. Lig’e geri dönmektir” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim