PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’da Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, son günlerde takımlarıyla ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi. Üst üste yapılan olumsuz haberlerle takımın yıpratılmaya çalışıldığını ifade eden Şanver, “Yok oyuncularımız kampı terk etmiş, yok kulüpte maddi sıkıntı yaşanıyormuş. Bu haberlerin hiç birinin doğruluk payı yoktur” dedi.

İNSANLAR ART NİYETLİ

İnsanların art niyetli olduğunu ifade eden Şanver, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kesinlikle oyuncularımızın kampı terk ettiği haberi doğru değildir. Parasal konularda ise her kulüpte olduğu gibi bizim de zaman zaman ufak tefek sorunlarımız olabiliyor. Bunlar aile içinde çözülecek sorunlar. Trabzonspor yönetim kurulu da bu sorunları ortadan kaldırmak için gereken çalışmaları yapmaktadır.”

DOĞRULAR YAZILSIN

Şanver, “Doğru olmayan olumsuzlukları gündeme getirmek her halde birilerine menfaat sağlıyor. Bir araştırma yapılarak doğrular yazılmalıdır. Bunun dışında öyle olmuş böyle olmuş gibi gerçekle ilgisi olmayan haberlerin yapılması bizi maalesef ileriye değil geriye getirir. Doğru olan her şeye saygımız var. Ancak bu gibi yalan haberleri yapanlar hak ettiği yeri bulacaktır” ifadelerini kullandı.