Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül, kulüp tesislerinde herhangi bir yangının söz konusu olmadığını bildirdi

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün saat 03.30 sıralarında, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yer alan 1461 Kulübü binasının 4'üncü katında yer alan ve içerisinde kimsenin olmadığı odadaki klimanın elektrik sisteminde arıza yaşandığını söyledi.

Bu nedenle klimada, meydana gelen parlamanın ardından duman çıktığını anlatan Bülbül, "Klimadan çıkan duman yangın sensörlerini devreye soktu ve güvenlik şirketi de olayı itfaiyeye haber verdi. Odada veya binada herhangi bir yangın çıkması söz konusu değil. Sadece biraz duman oluştu. İtfaiye de binaya gelip durumu inceleyerek gerekli müdahaleyi yaptı" diye konuştu.

Bülbül, olay sırasında binada 9 futbolcunun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Binada 9 futbolcumuz vardı ama takım kampta değildi. Bazı futbolcular sese uyandı ve alt katta boş olan diğer arkadaşlarının odalarına geçerek uyudular. Klimadaki arıza ile ilgili teknik servis incelemesi devam ediyor. Söz konusu odadaki temizlik çalışması da bitti ve oyuncularımız bu akşam yine normal şekilde odalarında kalacak"