Trabzonspor, sezon arasında yerli futbolcu arayışlarına girerken elinde var olan genç yetenekleri ise kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek bir anda dikkatleri çeken 1461 Trabzon’un genç yeteği Göksu Alhas’ın sözleşmesi bu yıl sezon sonu itibari ile bitiyor.

Özellikle Bursaspor ve bir çok Süper Lig Kulübünün takibinde olan futbolcunun Trabzonspor’da forma şansı bulamayınca 1461 Trabzon’a kiralanmış ve burada gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Hatta Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1461 Trabzon’dan bir çok futbolcuya talip olduğunu açıklamış ve Trabzon’un son dönem maçlarını da tribünden izlemişti.

Göksu’nun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasına karşın Trabzonspor yönetiminin her hangi bir hamle yapmaması ise şaşkınlık yaratıyor.

1461 Trabzon’un Süper Lige çıkamaması göz önüne alındığında sezon sonu Trabzonspor kadrosuna da dahil edilmemeleri durumunda Göksu’nun Süper Lig Kulüplerinden gelecek teklifleri de değerlendirebileceği kaydediliyor.

SERKAN VE VİTTEK’İN DE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Ayrıca Trabzonspor’da sezon sonu Serkan Balcı ile Vittek’in de sözleşmesinin biteceği öğrenildi. Her iki futbolcu ile Trabzonspor’un sözleşme yenilemesi beklenmiyor. Büyük umutlarla Ankaragücü’nden alınan ancak gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Vittek sakatlıklarla da boğuşmuş ve bu sezon takıma dahil olabilmişti. Ancak gösterdiği performansın ardından ilk 11 şansı bulamayan Vittek daha sonra Cech ve Barış ile birlikte ilk yarı bitimine doğru takımdan ayrı çalışmaya başlamış ve kendilerine kulüp bulmaları söylenmişti.

Fakat devre arası kampına dahil edilen Vittek ile ilgili ne gibi bir yol izleneceği ise merak konusu.