Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, 14 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdüren bordo-mavili ekip yeniden galibiyet serisine başlamak istiyor. Karşıyaka deplasmanından 1-0 mağlubiyetle ayrılarak yenilmezlik serisine son veren Karadeniz ekibi evinde ise Manisaspor ile golsüz berabere kalarak son iki haftada 5 puan kaybetti.
1461 Trabzon’un orta saha oyuncusu Kadir Keleş, yaşanan puan kayıplarını telefi edeceklerini belirterek, “Futbolda yenmekte var yenilmekte. Ama biz 1461 Trabzon takım olarak dim dik ayaktayız ve zorlukların üstesinden gelecek güçtü bir takımız. Hatalarımızdan dersler çıkartıyoruz ve bunların tekrar yaşanmaması için çok çalışıyoruz" dedi.

“HEP YENİLMEMEKTE BİR YERE KADAR”
29 maçlık yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta Karşıyaka karşısında bıraktıklarını ifade eden Keleş, “Bu durum bizi etkilemiyor. Bir yerde bizim açımızdan böyle olması daha iyi oldu. Hep yenilmemekte bir yere kadardı. Sonucunda bir yerde yenilecektik. Bunu dana erkenden psikolojik olarak atlatmamız çok daha iyi oldu. Yaşadığımız durumlardan dersler çıkartıyoruz. Erken öğreniyoruz hem biz gelişime yönelik bir takımız. Eksiklerimizi anlıyoruz ve daha çok tecrübe kazanıyoruz” şeklinde konuştu.
Başarılı oyuncu, deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanarak yeniden zirveye oturmak istediklerini belirterek, “Mücadele ettiğimiz ligde kolay bir takım yok. Herkes bir birini yenebilecek güçtü. Puan olarak baktığımızda da takımlar arasında fazla bir puan farkı yok. Bu da ligin zevkli geçmesini neden oluyor. Şanlıurfaspor karşısında bize yakışan oyunu saha da sergileyip 3 puanı hak eden taraf olmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

ABDULKADİR ÖZDEMİR: “ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK BİR TAKIMIZ”
1461 Trabzon’un başaralı oyuncularından Abdulkadir Özdemir ise, hayatta herkesin bazen hak etmediği şeyleri yaşayabileceğinden söz ederek, “Karşıyaka deplasmanında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. 29 maçlık yenilmezlik serimizi orda bırakmıştık. Skor olarak mağlup olduk ama bizim onursal mücadelemiz orda çok iyi idi. Manisaspor karşısında ise istediğimiz oyunu sergileyemedik ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldık. Bu ligde yenemiyorsan, yenilmeyeceksin maça baktığımız zaman 1 puanda iyi bir sonuç” diye konuştu.

“BİR MAÇ KAYBEDİNCE SANKİ HER ŞEY BİTMİŞ GİBİ BİR TAKIM YOK SAYMAK ÇOK YANLIŞ”
Üzerlerinde bir baskının bulunmadığını dile getiren Özdemir, “Lider ile aramızda 2 puanlık bir fark var. Futbol 3 sonuçlu bir oyun, ya yenilirsin ya yenersin ya da berabere kalırsın. Bir maç kaybedince sanki her şey bitmiş gibi bir takım yok saymak çok yanlış. Biz bütün emeğimizi ve enerjimizi bu takımın başarısı için veriyoruz. Bu takımı buralara kadar biz getirdik. O yüzden galibiyetleri de, mağlubiyetleri de abartmamak gerekir. Her şey dozunda olursa bu bizim için çok daha iyi olacak çünkü biz iyi bir takımız ve her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güçteyiz” ifadelerini kullandı.

“COŞKULU TARAFTAR VAR, BİR DE SİNEMA İZLER GİBİ MAÇ İZLEYEN TARAFTAR VAR”
Coşkulu bir taraftarın karşısında oynamanın oyuncuya ayrı bir heyecan kattığını ifade eden genç oyuncu, “Coşkulu bir taraftar karşısında oynamak bir oyuncuya ayrı bir heyecan verir. Taraftar yönünden burukluğumuz var. Coşkulu bir taraftar önünde oynamak var, bir de sinema izler gibi maç seyredenlerin önünde oynamak var. Taraftarlarımızın gelip bizi desteklemelerini bekliyoruz.”şeklinde konuştu.
Abdulkadir Özdemir en büyük hedefinin ise, 1461 Trabzon’da iyi bir performans sergileyerek Trabzonspor forması giymek olduğunu belirtti.
Editör: TE Bilişim