Spor Toto 3. Lig 3 Grup'ta mücadele eden ve 18 puanla 15. Sırada yer alan Arsinspor'da geride kalan haftada Belediye Van karşısında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanırken Teknik Direktör Raşit Çalık gelecek adına takımından umutlu olduğunu söyledi. Belediye Van karşısında 2 puan kaybettiklerini söyleyen Çalık, hafta sonu Keçiörengücü ile oynayacakları maça puan ve puanlar parolasıyla hazırlandıklarını ifade etti.

Çalık; "Belediye Van karşısında 2 puan kaybettik. Kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puanla ayrıldık. Bir de penaltı kaçırdık. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde Keçiörengücü maçı var. Rakibimiz Play-Off mücadelesi veriyor. Zor bir maç olacak. Hedefimiz puan ve puanla kazanmak. Deplasmanda zor bir 90 dakikaya çıkacağız. Yenemiyorsak ta yenilmeyeceğiz. Cezası biten Gökhan'da aramıza katılıyor. Bu maça tam kadro gidip hedeflediğimiz sonuçla dönmeyi arzuluyoruz" dedi.

Takımda gelecek adına olumlu sinyaller aldığını da sözlerine ekleyen Teknik Direktör Çalık, "İkinci yarıda oynadığımız 2 maçta 4 puan topladık. Bu 6 puan da olabilirdi ama olmadı. Genel olarak baktığımızda gelecek adına takımdan olumlu sinyaller alıyoruz. Yeni transferlerimizin de takıma adapte olmasıyla daha da iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Arsinspor'u hak ettiği noktalara taşıyacağız. Zamanla her şey daha güzel olacak" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim