Ligde tutunabilme mücadelesi için 1461 Trabzon ile karşılaşan Ofspor, maça iyi başladı ve 2-0 öne geçti. Fakat ilk yarıda 1461 Trabzon eşitliği yakalamayı başardı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Ofspor'un penaltısını vermeyen hakem tribünleri ve futbolcuları gerdi. Ligde kalmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Ofspor, maçın son bölümünde atak yaparken kalesinde golü bulmasıyla beraber saha ve tribünler karıştı.

Penaltısı verilmediği için isyan eden Ofsporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Maçın hakeminin Manisali olması ve Turgutluspor'un da Ofspor ile kümede kalma mücadelesi vermesi TFF'nin atama skandalını ortaya koydu.

Hakem maçın başından sonuna kadar verdiği hatalı kararlarla beraber iki takım futbolcularının arasını açmayı başardı ve oyunu hırslandırması da dikkatlerden kaçmadı.

1461 Trabzon: 3 - Ofspor: 2

Stat: Ahmet Suat Özyazıcı

Hakemler: Tolga Kadaz, Cemalettin Gündoğdular, Hasan Okan Baylan

1461 Trabzon: Kurtuş, Oğulcan, Hasan Batuhan, Emrullah, Yaser, Hasan Ahmet, Aytaç, Mustafa (Dk. 69 Savaş), Vehbi Furkan, Okan, Hamza (Dk. 79 Emre Aydın)

Ofspor: Oğuzhan, Ercan, Küçük Koray Kurt (Dk. 72 İbrahim), Muhammet Fettahoğlu, Muhammet Emre Kalkan (Dk. 83 Cengiz), Büyük Koray Kurt, Cihan, Ekrem, Rasimcan (Dk. 90 Tuncay), Onur, Taner  

Goller: Dk. 10 ve Dk. 20 Büyük Koray Kurt (Ofspor), Dk. 24 ve Dk. 90+2 Yaser, Dk. 43 Aytaç (1461 Trabzon)

Sarı kartlar: Dk. 25 Okan, Dk. 32 Aytaç, Dk. 64 Hasan Ahmet (1461 Trabzon), Dk. 63 Oğuzhan, Dk. 87 Küçük Koray Kurt (Ofspor)
Editör: TE Bilişim