Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Trabzon takımlarına ligin 4. Haftası hiç de iyi gelmedi. Trabzon Faroz Yalıspor Hopa deplasmanından 1-0, Araklı 1961 Ardahan deplasmanından 2-1 ve Bahçecikspor ise Sarıkamış’a 1-0’lık skorlarla boyun eğdiler. Arsinspor ise haftayı bay geçerek önümüzdeki haftaya en moralli giren takım oldu.

YALI EKSİK GİDERECEK

Trabzon Faroz Yalıspor Teknik Direktörü Serdar Şahin kaybedilen maçta kazanabilecek pozisyonlarının olduğunu ama değerlendiremedikleri için sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. Şahin, “Deplasmanlarda etkili futbol oynuyoruz ancak sonuca gidemiyoruz. Trabzon’da da sonuca gidebiliyorken istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Bunun tam anlamıyla eski ve yeni oyuncuların bir bütün olamamasından kaynaklandığını düşünüyoruz. O nedenle önümüzdeki hafta pazar günü Yavuz Selim Sahası’nda oynayacağımız Bahçecikspor karşılaşmasına kadar eksikliklerimizi gidermek istiyoruz” diye konuştu.

ARAKLI DAHA İYİ OLACAK

Teknik heyetin değişmesinin ardından ilk kez Sarıkamış deplasmanında takımıyla birlikte resmi maça çıkan Araklı 1961 Teknik Direktörü Orhan Cinemre, “Takımla daha ilk maçımızdı. Çok fazla antrenman yapma fırsatımızda olmadı. Rakibimiz de gerçekten çok güçlü bir takım. Etkili oyuncuları ve skoru değiştirebilecek kimliğe sahip bir taraftar kitlesi var. İnşallah sezon sonunda geçtiğimiz sezon oynadığımız 3. Lig Play-Out şansını yeniden yakalarız ve ilçemize hak ettiği bir sevinç yaşatırız” ifadelerini kullandı

BAHÇECİK AÇIK KAPATACAK

Yavuz Selim Sahası’nda Sarıkamış’a karşı 80 dakika tek kale oynamasına rağmen karambolden bir gol yiyerek taraftarını üzen Bahçecikspor’da moraller bozuk. Önümüzdeki hafta pazar günü oynanacak olan Yalıspor mücadelesine odaklandıklarını dile getiren Teknik Direktör Fikret Acuner, “İyi oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz. Amacımız bu ligde kalmak. Ligde Trabzon takımlarının yanı sıra çok kaliteli takımlar var. Sarıkamış da bunlardan biriydi. İnşallah kısa zamanda toparlanıp geçtiğimiz sezon yaşanan sevinci yeniden yaşarız” şeklinde konuştu.

ARSİN KARLI ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’de tutunamayarak taraftarını üzen Arsinspor sezon öncesi bir hayli çalkantılı bir dönemden geçti. Kongre için çok vakit kaybeden ve oyuncularının hiç birini elde tutamayarak yeni bir kadro oluşturmak zorunda kalan Sarı-Siyahlılar lige de istedikleri gibi başlayamadı. Oynadığı 3 maçta 4 puan alan Arsinspor pazar günü Erzurum ekiplerinden Aras 12 Martspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Teknik Direktör Osman Kastan, “Ait olduğumuz lig Bölgesel Amatör Lig değildir. Yeniden 3. Lig’e yükselerek sevinç yaşamak istiyoruz” yorumunu yaptı.

BÖLGESEL AMATÖR LİG 3. GRUP

Iğdır Aras     4        4        0        0        15      1        12     

Sarıkamış BLD.4     4        0        0        6        1        12     

Artvin Hopa4        3        0        1        8        2        9       

S. Ardahan    4        3        0        1        5        2        9       

F. Yalıspor    4        2        0        2        3        4        6       

Çayelispor   4        2        0        2        4        6        6       

Arsinspor     3        1        1        1        10      5        4       

Bahçecikspor         4        1        1        2        6        6        4       

Araklı 1961   3        1        0        2        4        3        3       

H. Kelkit Bld.3         1        0        2        1        4        3       

Bayburt BLD.         3        1        0        2        2        14      3       

Kalkandere   4        0        0        4        3        9        0       

A. 12 Mart     4        0        0        4        5        15      0       

GELECEK HAFTA 

Araklı 1961  - Kalkanderespor

Aras 12 Mart - Arsinspor

Çayelispor - Bayburt BLD.

F. Yalıspor - Bahçecikspor

H. Kelkit Bld. - Artvin Hopa

Sarıkamış Bld. - Iğdır Aras

TOPLU SONUÇLAR

Kalkandere   0 - 1  H. Kelkit Bld.

Bahçecikspor         0 - 1  Sarıkamış Bld.

Artvin Hopa 1 - 0  F. Yalıspor

Bayburt BLD.         2 - 1  Aras 12 Mart

Iğdır Aras       4 - 0Çayelispor

S. Ardahan    2 - 1  Araklı 1961

Editör: TE Bilişim