PTT 1. Lig'de 22. haftada Boluspor, 1461 Trabzon deplasmanında son dakikada attığı golle 3-3 berabere kalarak zorlu deplasmandan 1 puan almayı başardı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi 1461 Trabzon, 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen 3-2'ye getirmesini bildi. 

Ancak maç bu sonuçla bitti derken, Bolusupor karşılaşmanın 90 + 3'üncü dakikasında durumu 3-3'e getirdi ve mücadele bu sonuçla sona erdi.

Goller: 11'Alican, 17'Emrah 77'Mert / 43'Emre , 53' Barış 90'İskender(1461 Trabzon)

BARIŞ MEMİŞ 1461 TRABZON'A YETMEDİ

Maça yediği yediği 2 şok golle başlayan 1461 Trabzon'da sahneye çıkan Barış Memiş, ilk golün asistini yaptı ve devre 2-1 Boluspor'un üstünlüğü ile kapandı. Fırsatçılığını konuşturan Barış Memiş takımına attığı golle beraberliği getirdi. Son golü de hazırlayan Barış Memiş yaptığı şık asistle takımını 3-2 öne geçirse de, maçı uzatma dakikalarında gelen golle yıkıldı.

Barış Memiş oynadığı futbolla büyük alkış alırken, eski günlerde olduğu gibi Trabzonspor'un vazgeçilmez oyuncuları arasında alacağı yeri beklemeye devam ediyor. 

HOCADAN HAKEME TEPKİ

Ancak son dakikalarda yediği golle maçtan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldı. Maçın ardından 1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu ve futbolcuların hakeme büyük tepkisi vardı. Son dakikada verilen faulle golü yediklerini ifade eden Canalioğlu, “İyi mücadeleden dolayı iki takımı da kutluyorum. Futbolcularımız 2-0’dan geriye düşmemize rağmen 3-2’yi yakaladık. Sonradan talihsiz bir gol yedik. 3’üncü golden önce ki pozisyonu lütfen incelesinler. Faul mü değil mi bizi bilgilendirsenler. Biz de memnun oluruz” dedi. 

MAÇIN ÖZETİ;