Ligde alınan istenmedik sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden Zağnosspor, yeni teknik direktörü Mehmet Salih Gül’le çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Ligde kendine üst sıralarda yer edinmek isteyen Zağnosspor, 12 Kasım Pazar günü sahasında bir başka Trabzon ekibi Hekimoğlu Doğanspor ile karşılaşacak.

YEŞİLYURT: “MORAL KAZANDIK”

İki Trabzon takımının karşılaşacağı derbi öncesi Zağnosspor As Başkanı Hakan Yeşilyurt açıklamalarda bulundu. Hafta sonu aldıkları Karlıova Yıldırımspor galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyen Yeşilyurt, “Lige istediğimiz sonuçlarla başlayamadık. Geçen hafta bir değişikliğine giderek teknik direktör değişikliği yaptık. İlk maçta bunun sahaya olumlu yansıdığını gördük. Bizim için önemli bir galibiyetti. Takımın moral ve puan olarak ihtiyacı olan bir üç puan aldık. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

PUAN AÇISINDAN DEĞERLİ BİR MAÇ

Ligin 7’inci haftasında oynayacakları Trabzon derbisiyle ilgili de konuşan Yeşilyurt, “Ligde istediğimiz yerde değiliz. Hafta sonu sahamızda çok önemli bir derbi maçına çıkacağız. Hekimoğlu Doğanspor ile oynayacağımız maç hem lig açısından hem de Trabzon takımlarının kendi aralarındaki sıralamanın önemi açısından puan olarak değerli bir maç. Her şeyden önce dostluk, fair play ve Trabzon futbolunun kazanmasını temenni ediyorum. İnşallah istediğimiz çıkışı yakalarız” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim