1461 Trabzon'u desteklemeye gelen taraftarlar tribünleri doldururken, bir çok Bordo-Mavili taraftar maçı rakip tribünde Ankaragücü'nü desteklemeye gelen taraftarlar ile birlikte izledi.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARINDAN VEFA ÖRNEĞİ

PTT 1. Lige düştükten sonra da zor günler geçiren Ankaragücü'nü taraftarı Trabzon'da da yalnız bırakmadı. Maçın başlama düdüğüyle beraber takımlarına destek olan taraftarlar, bir an olsun susmadı. Trabzon tribünlüğünün sessiz kalması üzerine " Trabzon uyuma takımına sahip çık " şeklinde bağıran taraftarlara 1461 Trabzon tribünlerini dolduran taraftarlardan sadece alkış ile karşılık geldi. Rakip tribünde Trabzonspor seyircisiyle beraber tezahürat yapan taraftarlar " ayağa kalkmaya Fenerli olsun " şeklinde bağırınca, 1461 Trabzon taraftarları kısa bir süre ayağa kalktı ve oturdu.

ANKARAGÜCÜ FUTBOLCULARI KULAK VERMEDİ

Maç sonunda alınan skora rağmen tribünler Ankaragücü futbolcularını davet etti. Bir çok kez tribüne çağırılan futbolcular soyunma odasına gitmeyi tercih etti.

DOSTLUK DAMGA VURDU

Gerek maç öncesinde gerek maç sonrasında skora aldırış edilmeden, Trabzon seyircisi ile deplasmana gelen Ankaragücü seyircisi arasında dostluk rüzgarları esti. Ankaragücü'nün Gecekondu ve Sokak tribün grupları ile Trabzonspor seyircisinin sergilediği bu görüntüler büyük alkış topladı.

TRİBÜNDEN KARELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Maç oynanırken tribünden kısa bir görüntü;

Editör: TE Bilişim