Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yardımcı antrenör Mutlu Topçu ve futbol şube sorumlusu Erkan Kamat, İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan Göztepe-1461 Trabzon maçını izledi.

Salı günü Nazilli Belediyespor ile oynayacağı kupa maçı öncesi İzmir'de kamp yapan Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yardımcı antrenör Mutlu Topçu ve futbol şube sorumlusu Erkan Kamat, Atatürk Stadı'nda Göztepe-1461 Trabzon maçını izledi. Sağlam'ın 1461 Trabzon'da forma giyen Gökhan ve Yusuf'un dışında Abdullah Karmil'i de yakın takibe aldığı öğrenildi. Yardımcı antrenör Mutlu Topçu, geçtiğimiz hafta da 1461 Trabzon'un kendi sahasında oynadığı Tavşanlı Linyitspor maçını izlemişti.

Öte yandan takımdan ayrılmak isteyen Ozan İpek'i Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmaya çalıştığı, menajerleriyle görüşme yaptığı, Bursaspor yönetiminin de Trabzonspor'dan 1461 Trabzon'da forma giyen Gökhan Alsan ve Yusuf Erdoğan ile bir miktar para istediği ileri sürüldü.

Pulat Altınordu maçını izledi
Öte yandan yardımcı antrenörlerden Özhan Pulat da 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan Altınordu-Darıca Gençlerbirliği maçını izledi. Pulat, 90 dakikasını izlediği maçta sık sık not alarak raporunu hazırladı.

Editör: TE Bilişim