Gümüşhanespor'un taraftar grubu Gadalar'dan taraftarların ve takipçilerin daha hızlı bilgi sağlaması, maçlarda veya Gümüşhanespor hakkında yapılacak duyurulara daha hızlı şekilde haberdar olunması için sms sistemi geliştirildi. Taraftar grubundan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;


Gadalar Taraftar Grubu yeni sezonda artık takipçilerine daha kolay ulaşabilecek. SMS yoluyla birlikte Gümüşhanespor haberleri ve Gadalar ile ilgili haberleri yapılan etkinlikleri en önce sizler haberdar olacaksınız. SMS sistemimiz tamamen ücretsiz olup, herhangi bir ücret talep edilmemektedir.
SMS sistemiyle artık Haberdar olmak istediğiniz konularla ilgili tüm haberler ve bilgiler SMS olarak size gönderilir.


SIKÇA SORULAN SORULAR?

1. SMS Sistemine Nasıl Kayıt Olabilirim?
- SMS sistemine kayıt olmak için ana sayfada bulunan “SMS Sistemine Kayıt Ol” Başlığı altında bulunan formu doğru doldurarak göndermeniz yeterlidir.

2. SMS Sistemi Abonelik Ücreti Ne Kadar?
- SMS Sistemine abonelik ücretsizdir. Sizlere verilen hizmetlerin tamamı GADALAR TARAFTAR GRUBU tarafından karşılanmaktadır.

3. SMS Sistemine Kayıtlı Olan Numaralar Başka Yerlerde Kullanılıyor Mu?
- SMS sistemine kayıtlı olan numaralar kesinlikle hiçbir kişi veya kurumlara verilmemektedir. Numaralarınız Tamamen GADALAR TARAFTAR GRUBU Güvencesi Altındadır.

4. SMS Sistemi Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?
- SMS Sistemi aboneliğinizi iptal etmek için İletişim Sayfamızdan mesaj olarak bizlere iletebilirsiniz.

5. SMS Sistemine Üye Olursam Ne Gibi Durumlarda SMS Gönderilir?
- SMS sistemine üye olurken alt tarafta haberdar olmak istediğiniz konuları seçiniz başlığı altında bulunan seçeneklerden hangilerini seçtiyseniz o konuyla ilgili size SMS gönderilir. 

SMS SİSTEM ABONELİĞİ İÇİN: http://www.gadalar.org/

Haber: Hasan Yılmaz / HaberTS Gümüşhane