Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligin ilk 2 haftasında Sarıyer ve Hatayspor ile berabere kalarak 2 puan çıkardıklarını belirterek, "Tamamıyla yabancı olduğumuz bir ligi tanımaya çalışıyoruz. Oynadığımız 2 maçta da mağlup olmadık ama galibiyet de elde edemedik" dedi.
İyi bir takım olduklarını ancak biraz zamana ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Ortakudaş, şunları söyledi:

"Altay'ı yenerek ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Kontrollü oynamaya çalışacağız. İlk etapta gol yememek, sonra ise golü bulan taraf olmak istiyoruz. Tamamen de katı savunma yapmayacağız. Önce rakibimizi tartacağız. İlk golü bulan taraf olursak, maçı da kolay kazanırız. Futbolcularımdan bu maçta üst düzey performans bekliyorum. Her birinin üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inanıyorum. Maça iyi başlayabilirsek, sonucuna da sağlam gideriz. Altay da ligde 1 maçını kazanmış, 1 maçını kaybetmiş bir ekip. Sahasında kazanmak isteyecektir ama biz de dersimize iyi hazırlanıyoruz."

Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da sakatlıkları devam eden Çağdaş Topal ile Gökhan Durmuş'un takımdaki yerlerini alamayacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim