1461 Trabzon’da yeni teknik direktör Trabzonspor’un efsane oyuncusu Hüsnü Özkara bugün 1461 Trabzon Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle 1.5 yıllık imzayı attı. 1461 Trabzon Başkanı Bekir Aktürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

HEDEFİMİZ OYUNCU YETİŞTİRMEK

“Hüsnü hocamız zaten Trabzonlu Trabzonsporlu bizden önce biz onlarla büyüdük efsane ile büyüdük. Sonuç olarak noksanlığımız vardı. Sağ olsun hocamıza ihtiyacımız var dediğimizde hiç soru sormadan biz zaten bu kulüp içerisindeyiz dedi ve geldi. İnşallah iyi sonuçlar alacağız. Kulübümüzü takımızı ligde bırakacağız. Amacımız kesinlikle başarı. Yönetim olarak seçildiğimiz gün ortak görüşümüz Trabzonspor’a oyuncu yetiştirmekti bu amaçla devam edeceğiz. En büyük hedefimiz 1.ligde sürekli hale getirmektir”

OLAĞANÜSTÜ OYUNCU KİTLESİ VAR

Efsane hoca Hüsnü Özkara ise, “Başkanımızın dediği gibi beni tercih ettikleri yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum ben kulübün içerisinde doğdum 5 lig şampiyonluğum var. Trabzonspor konu olduktan sonra gerisi teferruattır. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bir haftadır takımla çalışıyorum olağanüstü oyuncu kitlesi var. Son derece mutluyum yetenekli oyuncularımız var. Bu takım proje takımı bizim amacımız Trabzonspor’umuza göz bebeğimize oyuncu yetiştirmek lig kategoriside önemli tabi. Trabzon’da yetişen genç oyuncuları Türkiye’nin ve dünyanın geleceğini gördüğümüz oyuncuları burada değerlendirip yukarıya verebilmek. Çalıştığımız 5 gün boyuncu müthiş bir birliktelik ve inanç var. Cumartesi günü bunu sahaya yansıtmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim