İsmail Batur ile yolların ayrılmasının ardından Tolgay Kerimoğlu ile anlaşma sağlayan Ofspor, deneyimli teknik adam ile bir iki gün içersinde sözleşme imzalayacak.

İMZALAR ATILACAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta İsmail Batur’un ardından Trabzonlu çalıştırıcı Tolgay Kerimoğlu ile anlaşma sağlayan Ofspor’da imzaların birkaç gün içersinde atılacağı öğrenildi. Kerimoğlu ile prensip anlaşmasına varan Bordo-mavi-beyazlılar, imzaların atılmasının ardından deneyimli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının startını verecek.

PLANLAMA YAPILACAK
Ofspor Asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, Tolgay Kerimoğlu ile anlaşma sağladıklarını belirterek, “İsmail Batur hocamıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Teknik direktörlük görevi için Tolgay Kerimoğlu ile anlaşma sağladık. Birkaç gün içersinde hocamız ile sözleşme imzalayıp gelecek planlaması yapacağız” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMASI
İlk yarının bitmesiyle birlikte tekniknik direktör sorununu Tolgay Kerimoğlu ile anlaşarak çözen Bordo-Mavi-Beyazlı kurmaylar transfer için düğmeye bastı. Savunma hattına 2 takviye yapmayı planlayan Ofspor, birde kaliteli santrafor almak istiyor. Transfer görüşmelerine başlayan Bordo-Mavi-Beyazlılar, Tolgay Kerimoğlu’nun raporu doğrultusunda transfere son şeklini verecek.

Editör: TE Bilişim