Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, karanlık bir günden aydınlığa çıktıklarını belirterek, “Bugün biz iki haftalık karanlık bir günden aydınlığa çıktığımızı düşünüyorum. Gündüz geldi geçenin sözü bitti. İlk yarı ve ikinci yarı farklı olmasına rağmen iyi bir müsabaka oynadığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar 5 çarpı 5 oynayacak olan arkadaşlarım bunu sahaya yansıttılar bu açıdan oyunu ele aldığımızda çok fazla oyuncu kaybı ile ilgili söylenen spekülasyonların da önüne geçilmiş oldu. Biz iyi bir takımı ve takımın eksiği olmaz. Bir eksiğin yerini diğeri tamamlayabilir. Bunu bu müsabakada göstermiş olmaları nedeniyle oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonraki süreç daha zorlaşacak. Ligin boyu kısaldı ve puanlar artık altın değerinde umarım bu süreci iyi kullanırız ve sonunda gülen taraf oluruz” şeklinde konuştu.

ZAFERE İHTİYACIMIZ VARDI

1461 Trabzon orta saha oyuncusu Gökhan Alsan ise çok iyi mücadele etmelerine rağmen talihsiz bir gol yediklerine değinerek, “Takım olarak çok çabuk toparlandık ve ardından bulduğumuz gollerle öne geçtik. Bu zafere takım olarak ihtiyacımız vardı. Tüm arkadaşlarımı yürükten tebrik ediyorum” diye konuştu. 

MAÇIN YILDIZI KONUŞTU
Attığı 3 golle takımını galibiyete taşıyan isim olan Yusuf Erdoğan, Karşıyaka maçına çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, “Son haftalarda kötü skorlar alıyorduk. Bu maça kendimi toparlama adına çok iyi çalıştık. Emeğimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Hocamızın da dediği gibi 5 çarpı 5 hedefimiz vardı herkes 5 kişilik oynayacaktı bu maç. Bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımın önce ayaklarına sonrada yürüklerine sağlık çok iyi mücadele ederek hak ettiğimiz puanı aldık. Goller attığı içinde çok mutluyum” dedi.
Editör: TE Bilişim