1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupasında Sivasspor’a 2-1 yenildi. Bu mağlubiyetle kupada şansını zora sokan 1461 Trabzon’da maç sonrası konuşan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, “Adil ve dürüst olmanın onurlu mücadele etmenin peşinde olacağız" dedi.

"ONURLU MÜCADELE ETMENİN PEŞİNDE OLACAĞIZ"

Mustafa Akçay, " Bu müsabakada hem çocuklar hem bizler belli bir süpre lig deneyimi olgunluğu yapmış olduğumuz bu müsabakaların bize yararı olduğunu düşünüyorum. Sivasspor’un direkt oyun oynaması bizim uzun süre buna direnç göstermemiz bence maçı kora kor gitti. Dediğim gibi kuvvet yada tecrübeden mi kaynaklanıyor onun analizini iyi yapacağız. Sanırım iki pozisyonda karşı koruyamadığımız noktada iki gol yedik. Belki bu mücadeleyi kaybettik. Ama iyi analiz edersek oyuncuların gelecekte süper lig oyuncuları olması yönünde katkı sağlayacak. Bu mücadeleyi kaybettik ama iyi şeyler kazandık.

Bundan sonra iki maçta değişmez. Biz saygı duyuyoruz. Önümüzde Bursa ve Fenerbahçe müsabakaları var. Hepsine saygı duyarak oynayacağız. Belirleyici olmanın sorumluluğu neyse bu ülkede bir birimize güvenmenin sorumluluğunu müsabakanın kalitesini yükseltmek adil ve dürüst olmanın onurlu mücadele etmenin peşinde olacağız. O sorumluluğu üzerimizde üstleneceğiz. Bu yönde bu noktada misyon üstlenip katkılar yapabiliriz" dedi.

Editör: TE Bilişim