1461 Trabzon'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın Trabzonspor'a Teknik Direktör olmasının ardından 1461'de kimin teknik direktör olacağı sorusu bugün cevap buldu. 

1461 Trabzon'un başına yine Trabzonspor'da uzun yıllar top koşturan Teknik Direktörlüğünde de başarılı sonuçlara imza atan Kadir Özcan ve ekibi 1+1 yıllık imza atarak takımın başına geldi. Bugün 1461 Trabzon Tesislerinde düzenlenen imza törenine Ünal Karaman'da katıldı. Teknik Direktör Kadir Özcan, Ayhan Alemdaroğlu, Nail Timucuoğlu, Hakan Yılmaz, Kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya yardımcılıklarını yapacak. İdari Menajer Mustafa Özbalıkçı olacak. 

KARAMAN ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK

Ünal Karaman, "Bu arkadaşlar bizim göz bebeğimiz. En önemli mihenk taşımız. Kadir Hocamız bize hem geçmiş dönemde hocalık ağabeylik yaptı. Burada ki arkadaşların hepsiyle geçmiş dönemde barışıklığımız var. Çok önemli bir sorumluluk alıyorlar. İnşallah teknik manada bizi arzu ettiğimiz sonuçlara ulaştırırlar. Bir yanda önemli oyunular yetiştirerek böyle bir sorumluukları olacak. 1461 Takımı bu sene önemli bir değişiklik geçirdi. O birimde görev yapan arkadaşlarımızı A Takıma kazandırdık. Ben bu kadronun bu sorumlulukları layıkıyla yerine gitereceklerdir. "

1461 TRABZON'U İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Kadir Özcan, "Camiama geri döndüğüm için çok mutluyum. Burası bizim yuvamız. Bana da bu görevi layık gören başkan yönetim kuruluna Ünal hocaya teşekkür ediyruz. Biz de bizden istenilenleri zaten Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyoruz. Burada bütün mesaimizi 1461'i iyi yere getimek için birlik ve beraberlik için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Son derece mutluyuz. Hocamızın dediği gibi tabi bu geldik, yukarı verilen oyuncular var. Onlarda oraya hak etikleri için oraya gittiler. Arkada kalan oyuncuların da önlerinin açık olduğunu biliyoruz. Trazonspor takım olarak onları da değerlendirecektir. Bizde elimizden geldiği kadar katkı yapma gayreti içinde olacağız. Ben bütün ekibe güveniyorum. Sizlerin desteği ile 1461 Trabzon'u ileriye taşıyacağız."

Editör: TE Bilişim