Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, iyi motive oldukları Beşiktaş karşısında iyi mücadele etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Ziraat Türkiye Kupası'da yarın oynanacak Beşiktaş-Ofspor karşılaşması öncesinde kulüp başkanı Olcay Saral, Beşiktaş maçı hevesinin kendilerini ligde 6 puan kaybettirdiğini belirterek, "Türkiye Kupası'nda bizim amacımız iyi bir Süper Lig takımıyla eşleşmek ve Of'a getirmekti. Maç Of'da olmayacak ama İstanbul'da oynayacağız. Beşiktaş maçına motivasyonumuz kuranın çekildiği günden itibaren başladı. Oyuncularımız bu maça iyi motive oldular ve çok hevesliler bu heves bize ligde 6 puan kaybettirdiğini düşünüyoruz" dedi.

Beşiktaş gibi bir takıma karşı oynayacakları müsabakada sürpriz yapmayı hedeflediklerini belirten Saral, "Amacımız Beşiktaş gibi bir takım karşısında iyi mücadele etmek. Futbolda her şeyin olabileceğini görüyoruz ve yaşıyoruz. Takım olarak oyuncularımız kendilerini gösterme mücadelesi verirken Of ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz" şeklinde konuştu.