Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, alacakları 3 puanla alt sıralardan uzaklaşıp tırmanışa geçmek istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, Pazarspor'un ligin alt sıralarından uzaklaşabilmek için şiddetle puana ihtiyacı olduğunu, bu nedenle puan ya da puanlar için mücadele vereceğini belirterek, "Galip gelmek istediğimiz bir maça çıkacağız. Özellikle deplasmanda kazandıktan sonra iç sahada da kazanmak istiyoruz. Oyun anlayışımız kazanmak üzerine kurulacak ama kazanamıyorsak da kaybetmemeye çalışacağız" dedi.

Futbolun üç ihtimalli bir oyun olduğunu ancak üçüncü ihtimali düşünmek istemediklerini dile getiren Kerimoğlu, "Her zamanki oyun anlayışımızla sahaya çıkacağız ama Pazarspor'un oyun anlayışına göre sistemimizde değişiklikler yapabiliriz. Oyuncularıma güveniyorum. Erken bulabileceğimiz bir gol bize avantaj sağlayacaktır ama futbol doksan dakikadır. Son düdüğe kadar oyunda kalacağız. Geri düşmüş olsak dahi kazanmak adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Alacağımız 3 puanla alt sıralardan uzaklaşıp tırmanışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Ofspor'da, sakatlığı süren Mertcan Aktaş'ın, Pazarspor karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.
Editör: TE Bilişim