Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, 14. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı.

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmada maça daha istekli başlayan ev sahibi 1461 Trabzon, Aydınspor 1923 kalesinde daha etkili ataklar üretti. 26’da penaltı kazanan bordo mavili ekip’te Okan Yıldız kaleci Evren’e takılırken mutlak golden de oldu.

İlk yarının son bölümünde rakibine oranla daha iyi bir futbol oynayan siyah beyazlıalr, maçta ağırlığını hissettirmeye başladı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Efe, istekli başladığı ikinci yarının hemen başında 52’de Tahir’le öne geçmeyi başardı. 0-1. Golden sonra geri yaslanan siyah beyazlılar 70’de rakibi 1461 Trabzon’a bir penaltı daha hediye etti. Bu sefer topun başına geçen tecrübeli oyuncu Ali Küçik maçta eşitliği sağlayan golü kaydetti.

Maçın ilerleyen dakikalarında kontrataklarla Aydınspor 1923 kalesine yüklenen bordo mavililer,siyah beyazlıların defansını ve kalecisi Evren’i geçemedi. Son bölümlerde uzun toplarla rakip kaleye gitmeye çalışan Aydınspor 1923 ise istediği golü bulamayınca bir puana razı oldu.