Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan ötürü hiçbir maça tam kadro çıkamayan 1461 Trabzon yarın evinde oynayacağı Karşıyaka maçını düşünüyor.

Her Şeye Rağmen

Son üç maçından beraberlikle ayrılan Bordo-Mavili ekip, lige tutunma adına umudunu yitirmedi. Ekrem Al yönetiminde toparlanan Bordo-Mavili ekip galibiyet serisi yakalayarak tehlikeli bölgenin dışına çıkmak istiyor. Bordo-Mavili ekipte Yakubu ve Barış sakat. Göksu’nun durumu maç saatinde belli olacak. Ali Kemal Başaran ise kırmızı kart cezalısı.

Sonuna Kadar Devam

1461 Trabzon’un tecrübeli teknik adamı Ekrem Al, her maça farklı kadro ile çıkmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Kadromuzdaki eksiklerimiz belimizi büküyor, fakat eksik oyuncularımızın yerlerinde oynayan oyuncularımın da performanslarından memnunum. Kendilerine verdiğim görevleri yerine getirmeye çalışıyorlar. Her maça farklı kadrolarla çıktığımız için ideal 11’imizi kuramıyoruz. Bu durum bizi biraz zorluyor. Kümede kalma mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Pes etmeye niyetimiz yok” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim