PTT 1. ligde mücadele eden 1461 Trabzon ligin 2. haftasında bugün sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

Hüseyin Avni Aker stadında saat: 21.00'de başlayacak karşılaşmayı TRTSPOR canlı olarak yayınlayacak. Maçı Koray Gençerler yönetecek. Gerçerler'in yardımcılıklarını Deniz Turgut, İbrahim Çağlar, Hakan Akmısır yapacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelen 1461 Trabzon maçtan 1-0 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Trabzon temsilcisi bu hafta Kayseri Erciyesspor karşısında alacağı galibiyet ile çıkışını sürdürmek istiyor.

AS BAŞKAN NİHAT DEMİR'DEN AÇIKLAMA

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, Yeni Malatyaspor karşısında yakaladıkları çıkışı sürdürmek için Kayseri Erciyesspor maçını çok önemsediklerini bildirdi.

Demir, yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u yenerek büyük bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Yaşadıkları sevinci ikiye katlamak istediklerini vurgulayan Demir, "Yeni Malatyaspor karşısında yakaladığımız çıkışı sürdürmek için bu karşılaşmayı çok önemsiyoruz. Galibiyet sevincimizi ikiye katlamak için Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor'u yenecek moral ve inanca sahibiz" dedi.

Demir, rakiplerinin ligin güçlü takımlarından birisi olduğunu da belirterek, "Buna göre de hocalarımız tüm önlemleri aldı. Oyuncularımıza da güveniyoruz. Hedefimiz galibiyet ve iyi oyunumuzu Kayseri temsilcisi karşısında sergilemek. Bunu başardığımız takdirde 3 puan bizim olacaktır" diye konuştu.

Taraftarın desteğinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Demir, sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarlarımızdan, cumartesi evimizde yapacağımız Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına gelerek, takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Bu zorlu maçtan alacağımız galibiyet, taraftarımızın da takımlarına olan güvenini artıracaktır. Bu takımın, ortaya koyduğu oyun ve alacağı skorla onları memnun edeceğini düşünüyorum.  Bu nedenle tüm futbol severleri maçımıza davet ediyorum."