Trabzon 1.Amatör Küme B Grubu’nun kayıpsız lideri Zağnosspor, 10.hafta mücadelesinde Hekimoğlu Doğanspor ile karşılaştı. Oynadığı 9 maçın dokuzundan da 3 puanla ayrılmayı başaran kırmızı-mavi-beyazlılar, 10’uncu maçından da galip ayrılarak puanını 30’a çıkardı.

YENİLMEZ ARMADA

Yavuz Selim’de oynanan müsabakanın ilk yarısında iki takım da karşılıklı pozisyonlar bulsa da, Zağnosspor 40.dakikada Emre ve 45+1’de Eray’ın golleriyle devreyi 2-0 önde kapadı. İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan Hekimoğlu Doğanspor aradığı golü 52.dakikada kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselen Faruk, topu kafayla filelerle buluşturarak farkı bire indirdi. 2-1. Bu gole hemen karşılık vermek için baskıyı arttıran Zağnoslu oyuncular golden 5 dakika sonra Eray’ın nefis vuruşuyla yeniden farkı 2’ye çıkardı. 3-1. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan Zağnosspor araya atılan paslarla 4’üncü golü aradı. Dakikalar 78’i gösterdiğinde ceza sahasına yapılan ortada topu önüne alan Serdar, düzgün bir vuruşla topu kendi adına 2 takımı adına 4.kez ağlarla buluşturdu. 4-1.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç 4-1’lik skorla Zağnosspor lehine sonuçlandı. Ligin ilk yarısında oynadığı 10 maçta da galibiyetle sahadan ayrılan Zağnosspor, ligin ilk yarısının son maçında karşılaşacağı DSİ Karadeniz maçına odaklandı.
Editör: TE Bilişim