1461 Trabzon takımının Genel Kurulu bugün yapıldı. Genel Kurul başlamadan, toplantıyı yönetecek olan Divan üyeleri seçildi. Yapılan seçime göre Haşim Sayitoğlu, Osman Arz ve Ahmet Altun Genel Kurul'u yönetmek için yetki aldı. 

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, Genel Kurul üyelerine hitaben bir konuşma yaptı. 1461 Trabzon'un çalışmalarından bahseden Bülbül, "Türk futboluna sadece oyuncu değil teknik adam ve yönetici yetiştirmek amacındayız." dedi. Şaban Bülbül konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kadir hocamızın adının içinde bulunduğumuz alanda yaşatılmasından dolayı çok mutluyuz. Yine Trabzonspor'un eski futbolcularından Mustafa Gedik'in de isminin yaşatılmasını istiyoruz. Maddi sıkıntılar bizi göreve geldiğimizden beri etkiledi. Fakat gelirlerimiz gelmeye başladı. Trabzonspor Başknı İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşşekkür ederiz."

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül'ün önerisiyle 1461 Trabzon Tesisleri'nin adının Mustafa Gedik olarak değiştirilmesi oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda 1461 Trabzon'un tesislerinin adının Mustafa Gedik olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül yeni yönetim listesini 15 kişiden 18 kişiye çıkarılacağını açıkladı. Yeni liste şu isimlerden oluştu:

"Nihat Demir, Aydın Aydın, Arslan Dilaver, Ali Haydar Gedikli, Ali Şevki Çakıroğlu, Hüseyin Azizoğlu, Yavuz Şanver, Hasan Açıcı, Bilal Beşir, Neşat Reis, Samet Canbakkal, Onur Sağır, Engin Çakır, Turgay Özsandıkçı, Şahap Güven, Ali Yıldırım, Sami Samuk, Yavuz Usta, Bahattin Çavdar, Yener Durmuş, Levent Pehlivan, Nihat Akyüz"

1461 Trabzon Denetleme kurulu, 1461 Trabzon'un kulüp borcunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre kulüp borcu 86 Bin TL oldu. Gerçekleştirilen oylama ile de 1461 Trabzon yönetimi ibra edildi.

Daha sonra geçilen oylamada ilginç bir rastlantı olarak 61 oy kullanıldı. 61 oyun da geçerli sayıldığı oylama da seçime tek aday olarak giren Şaban Bülbül tüm oyları alarak  yeniden başkan seçildi.