Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşı karşıya geldi.

OFSPOR BERABERE

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ofspor, Of ilçe stadında Orhangazispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve iki takım 1’er puan ile sahadan ayrıldı.

YOMRASPOR SAHASINDA GEÇİT VERMEDİ!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yomraspor, Yomra ilçe stadında Ankara Adliyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 13. Dakikasında Yomraspor Bilal Çebi ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve Yomraspor 3 puanı alan taraf oldu.

DÜZYURTSPOR DEPLASMANDA DAĞILDI

Spor Toto 3. Lig 1 Grup’ta mücadele eden Düzyurtspor deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 2. dakikasında Okan Eken’in golüne engel olamayan Düzyurtspor 1-0 yenik duruma düştü. 18. dakikada Eren Üntürk ile Zonguldak Kömürspor farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Zonguldak Kömürspor 63. Dakikada Berkan Akdeniz ile durumu 3-0’a getirdi. 65. Dakikada Düzyurtspor’da Erdinç Kedikli’nin rakibine yaptığı harekette hakem penaltı noktasını gösterdi ve Erdinç kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Zonguldak Kömürspor’da penaltıyı kullanan Onur Eriş skoru 4-0 yaptı. 82. Dakikada Düzyurtspor’da Gökhan Erdöl farkı 3’e indiren golü kaydetti. 89. Dakikada Suat Erçin farkı yeniden 4’e çıkararak skoru 5-1’e taşıdı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

ARSİNSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Arsinspor deplasmanda Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 24. Dakikasında Tekirdağspor Birol Öztürk’ün kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda 46. dakikada Tekirdağspor’da Uğur Uğur durumu 2-0 yaptı. 52. Dakikada Birol Öztürk ile Tekirdağspor farkı 3’e çıkardı. 56. dakikada Arsinspor’da Ziya İnday penaltıdan attığı golle durumu 3-1 yaptı. 90. Dakikada Tekirdağspor’dan Uğur Uğur yeniden sahneye çıktı ve maçın sonucunu belirleyen golü kaydederek durumu 4-1 yaptı.