Oynadığı 5 hazırlık maçının 4’ünü kazanan ve sadece birinde Arsinspor’a kaybeden Zağnosspor, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Çarşıbaşı maçına tam anlamıyla hazır olduğunu gösterdi. İdmangücü ile oynadığı karşılaşmada baştan sonra üstün oynayan Zağnoslu futbolcular, ilk yarıyı 2-1 üstünlükle kapadı. İkinci yarı as takım oyuncularına şans veren Teknik Direktörü Erol Batur’un öğrencileri sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.

BATUR: ‘ÇARŞIBAŞI’NA ODAKLANDIK’

Zağnosspor Teknik Direktörü Erol Batur maç sonu yaptığı açıklamada sahada oynanan futboldan son derece mutlu olduğunu, güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve oynadıkları 5 maçın 4’ünden galibiyetle ayrılma başarısını elde ettiklerini belirterek, Çarşıbaşı maçına odaklandıklarını söyledi. Ligin ilk maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarının altını çizen Batur; “Tam kadro halinde Çarşıbaşı ile oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Çok şükür sakat futbolcumuz yok. Lige galibiyetle başlamak bizim için çok önemli. Hedefleri olan bir takımız. Bu hedefleri gerçekleştirmek için de ilk adım Çarşıbaşı maçı. Şimdiden yeni sezon hepimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

YER: Ahmet Suat Özyazıcı

ZAĞNOSSPOR: Görkem*** (Ergin***, Murat***), Hakan*** (Eren***), Eser*** (Gökçe***), Tamer***, Kader***, Ali*** (Hakan Ç.***), İsmail*** (Eray***), Serkan*** (Hakan B.***), M. Ali*** (Okan***), Emre***, Murathan*** (Serdar***)

İDMANGÜCÜ: Doğuş** (Furkan*), Mustafa** (Anıl*), Eyüp** (Emre*), Tolunay** (Ali Rıza*), Kadir** (Celil*), Yunus** (Mustafa Ç.*), Onur** (Mücahit*), Eren**, Abdulkadir** (Burak*), Burak** (Serhan*), Onur K.**

GOLLER: M. Ali (Dk. 10), Murathan (Dk. 12), Hakan B. (Dk. 65), Emre (Dk. 67), Serdar (Dk. 90) Zağnosspor,

Abdulkadir (Dk. 20) İdmangücü
Editör: TE Bilişim