1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, ”Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile eşleşirsek çok zevkli, güzel, kardeşçe bir müsabaka olur” dedi.

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor ile eşleşmeleri halinde çok zevkli, güzel, kardeşçe bir müsabakanın oynanacağını söyledi.

Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pilot takımı oldukları Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşmelerinin bir sakıncasının olmadığını, bunun Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendilerine iletildiğini belirtti.

Kura çekimine katılacaklarını ifade eden Şen, ”Trabzonspor da çıkabilir, bir başka takım da çıkabilir. Kim çıkarsa çıksın onunla oynayacağız. Trabzonspor ile eşleşirsek çok zevkli, güzel, kardeşçe bir müsabaka olur” dedi.

1461 Trabzon Kulübü’nün TFF talimatları doğrultusunda işini yapan, sahada maçına çıkan, şirketler kanunu usüllerine göre yönetilen bir kulüp olduğunu söyleyen Şen, ”PTT 1. Lig’de 1461 Trabzon takımının oynamasının sakıncası yok. Şampiyonluğu hak etmesi halinde Süper Lig’e çıkma hakkı bulunmuyor. Bu konu sezon başında bize bildirilmişti” diye konuştu.