Trabzon 1. Amatör Küme’de 2014-2015 sezonunda şampiyonluğa ulaşan ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Zağnosspor’da, geçtiğimiz sezonda Söğütlü Belediyespor ile çalışan, PTT 1. Lig’de yardımcılık, 2. Lig’de teknik Direktörlük görevlerinde bulunan Mehmet Salih Gül takımın başına getirildi. Teknik Direktör Gül’ün yardımcılığını Eyüphan Bayraktar, Sportif Direktörlüğü ise Recep Sivrikaya yapacak.  

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM

Kulüp Eş Başkanı Emre Aksoy’un ofisinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Gül, hedefleri olan başarılı bir takıma geldiğini, geride kalan sezonda şampiyonluğu yaşamış ve Bölgesel Amatör Lig’de de şampiyonluk hedefi olan bir takımı çalıştıracağını belirterek, Zağnosspor’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

AKSOY: “BAL’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Törende konuşan Zağnos Spor Kulübü Eş Başkanı Emre Aksoy konuşmasında Zağnos Spor Kulübü’nğn her geçen gün daha güçlü bir yapıya büründüğünü belirterek yeni sezonda yönetime de takviyeler yaptıklarını, Trabzon’da futbol camiasının tanınır isimlerinden Şenol Ayvaz’ı eş başkanlık görevine getirildiğini belirterek, kulübün hedeflerinin gerçekleşmesi doğrultusunda gerekli tüm çalışmayı yaptıklarını kaydetti. Yeni Teknik Direktör Mehmet Salih Gül ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk beklediklerini ifade eden Aksoy; “Bu yıl da Mehmet Hocamızla birlikte şampiyonluğu hedefliyoruz. İnşallah sezon sonu geldiğinde yine aynı duyguları yaşayacağız. Hocamıza başarılar diliyorum” dedi.

AYVAZ: “AKSOY İLE DOSTLUĞUMUZ ESKİ”

Eş Başkan Aksoy’un ardından açıklama yapan Şenol Ayvaz, futbolun içerisinde yıllardır bulunduğunu ve birçok tecrübeler edindiğini belirterek, bundan sonra bu tecrübe, bilgi ve birikimlerini Zağnos Spor Kulübü için kullanacağını söyledi. Kulüpte Eş Başkanlık görevinde bulunacağını ve neden Zağnosspor’da olacağını da açıklayan Ayvaz; “Emre Aksoy’un bize yapmış olduğu teklifi kabul etmemizin en büyük sebebi, Aksoy ile 20 yıla aşkın abi kardeşliğimiz vardır. Rahmetli babası Hamit Can Aksoy benim ağabeyimdi. Bizim de çok yakın arkadaşımızdı. Aksoy bize geldi ve böyle bir teklifte bulundu. Trabzon’da yapmış olduğu yatırımlara destek vermek için biz bu birlikteliğe ‘Evet’ dedik. Sayın Aksoy’un Trabzon sporuna ve futboluna yapmış olduğu yatırımlara, maddi ve manevi yatırımlarına maddi ve manevi destek vermeye geldik. Bu verdiği destekler takdire şayandır. Bize gelerek bizimle birlikte hareket etmek istediğini iletti. Biz de 20 yıllık tanışıklığın vermiş olduğu dostluk gereği bu teklifi kabul ettik. İnşallah Zağnosspor’u birlikte daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

AYVAZ: “TECRÜBELERİMİZİ KULLANACAĞIZ”

Yeni sezonda kulübün hedefi doğrultusunda transferler yapacaklarını ve teknik heyetle birlikte yapılacak çalışmalar neticesinde transferleri gerçekleştireceklerini söyleyen Ayvaz; “Hızla marka olma yolunda ilerleyen Zağnosspor’u Bölgesel Amatör Lig’de de zirveye taşımak için çalışacağız. Yıllardır futbolun içerisinde başkanlık kademesinde olmak üzere çok önemli yerlerde hizmetler verdik. Tecrübeler edindik. Şimdi tüm mesaimizi Zağnosspor ve onun başarısı için harcayacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim