Bölgesel Amatör Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, tecrübeli teknik adamı takımın başına getirdi.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde kendini Zağnosspor’a bağlayan imzayı atan Koç’un Bölgesel Amatör Lig’de üst üste 2 yıl şampiyonluğu bulunuyor.

Daha önce Dersimspor, 12 Bingölspor ve Adıyamanspor takımlarını çalıştıran Koç, 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Dersimspor, 2015-2016 sezonunda ise 12 Bingölspor ile şampiyonluğa ulaşma başarısı gösterdi.

"CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Zağnosspor Futbol Kulübü Başkanı Tuna Taşkın imza töreninde yaptığı açıklamada, “Zağnosspor hedefleri olan büyük bir camia. Önümüzdeki sezon yeniden Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Oldukça zor ve mücadelenin üst düzey olduğu bir lig. Bu ligde tecrübe oldukça önemli. Takımın başına oldukça tecrübeli bir teknik adam getirdik. Kendisi iki yıl üst üste şampiyon olma başarısı göstermiş bir hoca. İnşallah camiamıza hayırlı olur” dedi.

“NOKTA TRANSFERLER YAPILACAK”

Teknik direktör boşluğunun giderilmesiyle iç ve dış transfere yönelecek olan Zağnosspor’da Tuna Taşkın şöyle devam etti: “Hocamızla birkaç haftadır iletişim halindeydik. Onun vereceği rapor doğrultusunda takımdan gidecek oyuncuları belirleyeceğiz. Muhtemelen 5-6 oyuncuyla da devam ederiz. Dış transferde ise hassas davranıyoruz. İlk 11’de oynayabilecek transferler yapmak istiyoruz. Şuan düşüncemizde 8 oyuncu transferi var. Hocamızla birlikte araştırıyoruz. Kısa zamanda kadromuzu şekillendirmiş oluruz.”

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK KADRO”

İmza töreninde konuşan Zağnosspor’un yeni teknik direktörü Erhan Koç, hedefi olan kaliteli bir camiaya geldiğini söyleyerek; “Ben, hedefi her sezon şampiyonluk olan ve bu hedefe ulaşan bir teknik adam olarak bugün Zağnosspor’dayım. Şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için kolları sıvadık. Başkanımızla birlikte iç ve dış transferi kamp dönemine kadar hızlı bir şekilde sonlandırıp sezona iyi hazırlanmak istiyoruz. Beni Zağnosspor’da görmek isteyen değerli başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bana karşı olan bu güveni sezon sonunda da yerine getirmiş oluruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim