Ligin ilk haftasını beraberlikle kapatan iki takımın mücadelesinde, Zağnosspor ilk yarıyı Hakan Çakın ve Ali Kemal Hayal’in kendi kalesine attığı gollerle 2-0 önde kapadı. Maçın ikinci yarısında Zağnosspor Hakan Bayraktar ile 3. golü kaydetti. 88’inci dakikada ise genç yetenek Muhammed Ali Çavuş farkı 4’e çıkardı. 90 dakika sonunda 3 puanı cebine koyan Zağnosspor puanını 4’e çıkarırken Hekimoğlu Doğpanspor 1 puanda kaldı.

 

ZAĞNOSSPOR İLK YARIDA BİTİRDİ

Yavuz Selim’de oynanan mücadeleye Zağnosspor 4 eksikle çıktı. Kırmızı kart cezalısı olan Serdar Tonyalı, sakat olan Gökçe Muhcu, Ali Mumci ve Ergin Çırak kadroda yer almadı. Zağnosspor’un pembe forma ile sahaya çıktığı mücadele hızlı başladı. Henüz 5.dakikada Zağnosspor’un geliştirdiği atakta Hakan Çakın ceza sahası içerisinde topla buluştu. Bu şansı iyi değerlendiren Çakın yaptığı vuruşla maçın başında takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü erken golün şokunu atlatmaya çalışan Hekimoğlu Doğansporlu oyuncular Zağnosspor kalesine beraberlik için yüklendi. Kanatlarda Zağnossporlu oyunculara açıklar veren Hekimoğlu Doğanspor 25.dakikada kalesinde şanssız bir gol gördü. Sağ kanattan aldığı topla ceza sahası içerisine hızlı bir şekilde giren Hakan Bayraktar, topu arka direkteki Emre Kalaycı’ya çıkarmak istedi. Araya girmeye çalışan Hekimoğlu Doğansporlu Ali Kemal Hayal ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve skor 2-0 oldu. Maçın 33’üncü dakikasında ise talihsiz bir pozisyon yaşandı. Zağnosspor adına ilk golü kaydeden Hakan Çakın, Hekimoğlu Doğansporlu Ogün Kadakal ile girdiği mücadelede aldığı darbe sonu kaşı açıldı ve yerini Sami Bayram’a bıraktı. İlerleyen dakikalarda iki takımda kontrollü bir oyun sergileyince başka gol olmadı ve Zağnosspor devreyi 2-0 önde kapattı.

 

İKİNCİ YARI FARK GELDİ

Maçın ikinci yarısı Zağnossporlu oyuncuların vuruşuyla başladı. İlk yarıda bulduğu iki golün rahatlığı ile ikinci yarıya çıkan Zağnosspor kontrollü başladı. Hekimoğlu Doğanspor ise farkı 1’e indirmek için atak geliştirmeye çalıştı. Kontrollü oyunuyla gol bulmaya çalışan Zağnossporlu oyuncular rakibinin farkı indirmesine izin vermedi ve 60’ıncı dakikada Hakan Bayraktar farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. Bu golün ardından Hekimoğlu Doğansporlu oyuncuların direnci de kırılmış oldu. Ceza sahasına doldurduğu toplarla 4’üncü golü arayan Zağnosspor ikinci yarıda rahat bir oyun sergiledi. Hekimoğlu Doğanspor ise sık sık pas hataları yaptı. Maçın son anlarında Zağnosspor bir gol daha buldu. Ahmet Alagöz’ün kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top sol direğe çarpıp ikinci yarıda oyuna giren genç oyuncu Muhammed Ali Çavuş’un önünde kaldı. Çavuş’un bekletmeden vurduğu top sağ iç direğe çarparak ağlarla buluştu ve Zağnosspor 88’inci dakikada skoru 4-0’a taşıyarak 90 dakika sonunda 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

ZAĞNOSSPOR 4-0 HEKİMOĞLU DOĞANSPOR

SAHA: Yavuz Selim

HAKEMLER: Murat Kasap**, Muhammet Yumak***, Uğur Baş***
ZAĞNOSSPOR: Murat Kul***, Eren Eroğlu***, Tamer Altun***, Eser Batur***, Kader Ulusoy***, Hakan Çakın*** (Dk. 34 Sami Bayram**), Mustafa Gökmen Bozlar*** (Dk. 67 Muhammet Yılmaz**), Hakan Bayraktar***, Eray Bayrak***, Ahmet Alagöz***, Emre Kalaycı*** (Dk. 78 Muhammed Ali Çavuş**)
HEKİMOĞLU DOĞANSPOR: Ümit Şahin*, Türker Turan*, Emrah Başar*, Oğuzhan Atmaca*, Ali Kemal Hayal*, Faruk Maral* (Dk.58 Hakan Özkan*), Oğuz Şenoğlu*, Gürkan Gür* (Dk. 75 Halit Hasançebi*), Ogün Şimşek*, Ogün Kadakal* (Dk. 69 Ünal Yakupçebioğlu*), Akif Karagülmez*
GOLLER: Dk. 5 Hakan Çakın, Dk. 25 Ali Kemal Hayal (K.K.), Dk. 60 Hakan Bayraktar, Dk.88 Muhammed Ali Çavuş (Zağnosspor)