2014-2015 Futbol Sezonu Trabzon 1. Amatör Küme Şampiyonu ve U-19 II. Küme A Grubu Birincisi Zağnosspor, Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu'nda gerçekleşen kupa töreninde kupalarını teslim aldı. Geride kalan sezonda futbol A takımı ile Trabzon 1. Amatör Küme'yi lider olarak tamamlayan ve şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren, U-19 II. Küme A Grubu'nda da yine liderlikle grubunu bitirip şampiyonluğa ulaşan Zağnosspor, iki kupa birden aldı.

BİR SEZONDA İKİ ŞAMPİYONLUK

Zağnosspor'un 1. Amatör Küme'deki şampiyonluk kupasını Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta verdi. U-19 II. Küme A Grubu şampiyonluk kupasını ise Faal Futbol Hakemleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Köse'den, Zağnos Spor Kulübü Yöneticisi Serkan Aydın teslim aldı.

BALTA BAŞARILAR DİLEDİ

Zağnosspor'un şampiyonluk kupasını teslim eden Balta, kupa töreninde yapmış olduğu konuşmada kulüp yöneticilerine başarı dileklerini ileterek; "Kulüp yöneticiliği zor bir iş. Geliri olmayan, maddi ve manevi harcamanın yapılması gereken,  zaman harcanan bir iş. Bu işe destek veren insanlar çok zor ve meşakkatli bir iş yapıyorlar. buradan tüm emek veren kardeşlerimi tebrik ediyorum. Zağnosspor'un Başkanı Emre kardeşimize de bundan sonraki hem iş hayatında hem de spor hayatında başarılar diliyorum. inşallah kulüplerini daha üst sıralara çıkarırlar ve nice şampiyonluklar yaşarlar" açıklamalarında bulundu.

BAŞKAN AKSOY 2 KUPADAN MEMNUN

Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, geride bıraktıkları futbol sezonunu 2 kupayla kapatmanın vermiş olduğu mutlulukla şunları söyledi: "Zağnos Spor Kulübü kurulduğu ilk sezonda 3 kupa kaldırdı. Bunların ilki Trabzon Genç Kızlar Ligi'nde mücadele eden voleybol takımından geldi. Diğer ikisini ise futbolda kazandık. İlk yılımızda 2 şampiyonluk yaşadığımız için gerçekten çok mutlu ve gururluyuz. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayıp şampiyon olarak tamamlamak gerçekten kulübümüz adına olumlu bir sonuçtur. Biz hedefleri olan bir takımız ve bu hedefler doğrultusunda ilerlerken bir adımı geride bıraktık. Şimdi önümüzde çıkmamız gereken altı basamak daha var. İnjşallah o basamakları da çıkarak ülkemizi Avrupa'da temsil edecek bir takım haline geleceğiz."

Aksoy , konuşmasının sonunda kupaların kazanılmasında emeği olan herkese teşekkürlerini ifade etti. Kupa töreninin ardından Kadir Özcan Tesisleri binasının önünde hatıra fotoğrafı verildi.