Trabzon Bölgesel Amatör ligde, kümede kalma adına oynadığı son maçta Yalıspor’a 2-1 yenilerek amatör lige düşen Zağnosspor’da futbolcular isyan ettiler.

Bir grup taraftarın, sosyal medya üzerinden Zağnossporlu oyunculara, “Maçı sattınız” şeklinde ağır hakaretlerde bulunması, futbolcuları adeta çileden çıkardı.

Zağnossporlu futbolcu Miraç Doğan Çimşit, bir grup taraftarın kendisi hakkında da sosyal medya üzerinden maçı sattığı yönünde ithamlarda bulunduğunu belirterek, “Futbolcudan önce insanız. Tek servetimiz, ahlakımız. Taraftarın tavrını, bu hakaretlerini kesinlikle hak etmedim” dedi.

Sezon başından bu güne kadar Zağnosspor forması giyen Miraç Doğan Çimsit konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Sezon başında transfer olduğum Zağnosspor takımında terimim son damlasına kadar mücadele ettim. Formamın ıslanmadığı tek maç bile yoktur. Kara kaşım, kara gözümden değil; sonuna kadar mücadele ettiğim ve iyi performans gösterdiğim için de sürekli ilk on birde kendime yer buldum. Sezon son bölümüne kadar önde getirdiğimiz şampiyonluk yarışını kaybettik ve play-out maçı oynamak zorunda kaldık. Bu maçta takım olarak kötü performans sergiledik ve mağlup olduk. Bazı taraftarlar, bu mağlubiyetin faturasını bana kesmek istediler. Kessinler de. Ama, “Maç sattı” demek, hiçbir ahlaka sığmaz. Onları Allah’a havale ediyorum. Küme düşmemize gelince… Camiamız eskisinden daha fazla kenetlenmelidir. Bu kulüp düştüğü yerden kalkacaktır.”
Editör: TE Bilişim