İkinci Lig Beyaz Grupta ilk 5'e girme mücadelesi veren1461 Trabzon'da teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Aydın 1923 maçında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Geçen hatfa Fethiye maçıyla çıkışa geçtiklerini ve bu çıkışı Aydın 1923 karşısında sürdürerek ilk 5 takım arasına girme şansı yakaladıklarını belirten Zıvalıoğlu,  "Bu durumu son haftalara kadar devam etmesi için yoğun bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Zıvalıoğlu, "Rakibimiz geçen hafta Turgutluspor'u yenerek 3 puan almıştı. İyi hazırlanmamızın karşılığı olan 3 puanı attığımız  üç golle aldık. Aydın deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Futbolcularımı tek tek kutluyorum''  dedi.

ŞİMDİ SIRA KARAGÜMRÜK'TE

Aydın 1923 maçını geride bırakarak hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Karagümrük maçına kilitleneceklerini ifade eden Bordo-Beya-Mavili takımımın teknik direktörü Zıvalıoğlu, "Oyuncularının performansından son derece memnun olduğunu ifade eden Zıvalıoğlu, " Hedefimiz ilk 5’e girmek. Futbolcu arkadaşlarımla birlikte bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıuyoruz. Şimdi önümüzde Karagümrük ile zorlu bir maç oynayacağız. ilk yarıda deplasmanda 4-1 mağlup ettiğimiz rakibimizi bu kez kendi sahamızda mağlup ederek evine puansız göndermek ve 3'te 3 yaparak yarıştan kopmak istemiyoruz. Bizim tek hedefimiz ligde iyi bir noktaya gelmek ve bize güvenenleri mahcup etmemek"diye konuştu.
Editör: TE Bilişim