Trabzonspor basketbol takımı, yarın oynanacak olan Yeşilgiresun finalini düşünüyor. Beko Basketbol 1.Lige yükselme adına son maça çıkacak olan Bordo-Mavili ekip, 1-1’e gelen seride durumu dengeledi.

Şimdi her şey eşit ancak Yeşilgiresun evinde oynayacak olmasından ötürü avantajlı konumda. Trabzonspor basketbol takımı her şeye rağmen finale kadar geldiği noktada hüsrana uğramak istemiyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan müsabakada taraftarının da desteği ile müsabakayı kazanan Trabzonspor basketbol takımı bu kez Giresun’dan da galibiyetle dönüp adını Beko Basketbol Ligine yazdırmakta kararlı.

Başkan Alp Güveniyor

Artık son sözü Bordo-Mavili dev adamlar söyleyecek. Sezona bedel bir müsabaka olacak. Telafisi yok bunun. Her şey oyuncuların ellerinde. Yüreklerini sahaya koyup maçı kazanmak isteyen dev adamlar galibiyet yemini etti.

Başkan Mehmet Yiğit Alp, Beko Basketbol 1.Lige yükseleceklerine inandığını belirtti. Başkan Alp, “Artık her şey cumartesi günü oynanacak maçın ardından netleşecek. Tabiri yerindeyse dananın kuyruğu kopacak.

Biz her ne kadar deplasmanda oynayacak olsak da artık bu maçı kazanıp adımızı Beko 1.Lige yazdırmak istiyoruz. Tamamen bu maça konsantre olduk. Geri dönüşümüz yok” ifadelerini kullandı.


Kaynak: 61saat