Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde normal sezonu 6’ncı tamamlayıp, tarihinde ilk kez oynamaya hak kazandığı Play-Off’ta yarı finale çıkan, Eurochallenge Cup’ta finale kadar gelerek ülkemize ikincilik kazandıran Trabzonspor Medical Park’ta Başkan Abiş Hopikoğlu, “Fırtına gelecek sezon da esecek” dedi. 

Kulüp tarihinin en başarılı sezonunu yaşadıklarını vurgulayan Hopikoğlu, “Başarıyı lezzetli bir yemek gibi düşünürsek, geride bıraktığımız sezon Trabzonspor Medical Park’ın sofrada gayet uzun kaldığını söyleyebilirim. Ancak daha doymadık. Camia olarak gelecek sezon daha lezzetli yemekler tatmak istiyoruz” dedi. 

Güçlü yönetimin, güçlü sponsorla başarının yakalanmasında gereken olanakları sağladığını dile getiren Hopikoğlu, “Biz bu olanakları daha artırıp, tabiri caizse yine mutfağa malzemeyi bırakacağız. İşin mutfak kısmında, son iki sezon önemli işler başaran Genel Menajer Nihat Mala’ya bir kez daha teşekkür ediyoruz. Antrenör Nenad Markovic’le geçen sezon çok uyumlu bir çalışma ortamı yakalayarak, daha önce hiç tatmadığımız ürünleri bize sundular. Ekiplerinin de desteğiyle yine bizi mutlu edeceklerine şüphemiz yok. Önümüzdeki sezonun stratejik planlamasına başladık. Hardy, Velickovic, Stipanovic gibi taşıyıcı oyuncularımızı tuttuk. Kulig gibi Euroleage seviyesinde kendisini kanıtlamış bir isimle el sıkıştık. 

Teknik kadronun raporu doğrultusunda, hem yerli hem yabancı kadromuzu en doğru isimlerle takviye edip, önümüzdeki yıl hem Euro Cup, hem de TBL’de zirveye oynayacak ekibi kurmak için çalışmalarımız sürecek. Taraftarlarımız bu sezon bize omuz verdi, başarıya katkı yaptı. Şimdi onlara Euro Cup heyecanı yaşatacağız. Hayri Gür’ü, Eurochallenge finalinde olduğu gibi, sık sık dolu olarak gHopikoğlu : "Hayri Gür’ü, Eurochallenge finalinde olduğu gibi, sık sık dolu görmek için sabırsızlanıyoruz" 
Editör: TE Bilişim